20 % rabatt i shoppen.

Hej finisar!

Efter en riktigt härlig sommar så har hösten börjat krypa sig på. Min favorittid på året! När det fortfarande är ganska varmt ute, luften är friskare och det är mörkt på kvällarna så man kan börja tända ljus och kolla på serier eller sitta inne och pyssla. Ebba har äntligen börjat ta flaskan och går och lägger sig lite tidigare om kvällarna så nu har jag kunnat börjat jobba lite mer. Vilket jag tycker är väldigt kul! Även om det är supermysigt att få vara hemma och gosa med bäbis också.

Jag har även börjat gå lite kurser i mönsterformgivning. Förra helgen var jag på Art college hos Cecilia Pettersson och nu på fredag ska jag gå på workshop hos Hanna Wendelbo. Så himla kul! Så vem vet! Snart kanske jag börjar på en ny inrikting. Vi får se hur haj man blir på det där.

Jag tänkte att jag skulle vilja kickstarta den här hösten med att ge er en liten rabattkod på mina posters och konsttryck. Skriv bara in ”swart20” i fältet för rabattkod när ni kommer till kassan så får ni 20% på ett helt köp. Giltig till och med fredagen den 27:e september, 2019.

Hoppas ni har det riktigt härligt i den friska luften! Vi hörs snart igen!

 

2019-09-24