Blues Badger – NYTT PRINT!

Denna gången var det dags att göra en liten boyfriend for my ladies!

Jag kände att det saknades en ”kostym-kille” i gänget. Jag ville att han skulle vara clean, svartvit, stilig men ändå med en tuff attityd (kanske rent utav en liten bad boy?).

Jag har länge velat rita en grävling. Jag tycker ju dom är så fina! Både söta och tuffa på samma gång. Fast egentligen så tycker jag att en grävling ser lite mer ut som en äldre herre. Kanske inte som en tuff ”kostym kille” som tanken var att jag skulle göra från början, utan mer som en stilig äldre man med hög hatt? Jag ville i alla fall testa att göra en skiss på det sista alternativet bara för att se hur det skulle kunna se ut.

badger_2369182b

(Ja menar, hur go är han inte?!)

gyh

Men nej! Det blev ju inte alls den känslan som jag hade tänkt mig! Det blev alldeles för mycket gubbe över det hela! Ner i papperskorgen med dig! (Sa ja te daj!) Så var det bara att börja om. Så höll jag på några gånger. Enveten som man är så hade jag bestämt för att det SKA bli en grävling i kostym! Som ser cool ut. Punkt.

Skiss efter skiss hamnade i papperskorgen och eftersom jag inte riktigt fick till det som jag ville med min grävling så tog jag en liten paus från den idén i några veckor. Men plötsligt en dag när jag satt och letade runt bland bilder på nätet på olika stilar och typer av kostymer så dök det upp en bild på Blues Brother. Där! Där är han ju!

Det är den typen av look och attityd han ska ha!

blues_brothers__2_

Jag kastade mig på pennorna med en gång! Försvann i min egna, kreativa lilla värld så där underbart som jag gör ibland och till slut (ca 10 h senare) så var han ju där på pappret :)

DSC01187

IMG_4680

IMG_4724

blues badger frame

Nu finns han äntligen som konsttryck i flera olika storlekar med resten av gänget i SHOPPEN :)

2015-09-14