Designmarknad i Jönköping

I lördags var det dags för designmarknad i Jönköping! Det var första gången jag var med där. Ja, faktiskt första gången jag var i Jönköping över huvudtaget (jag vet, det är för dåligt!). Men sååå mysig stad!

Jag och min gubbe åkte till Jönköping redan på fredag eftermiddag. Sen åkte vi bort till Tändsticksområdet där marknaden hölls och började rigga iordning för morgondagen. Så charmigt område! Alla gamla byggnader precis vid vattnet. Sen när allt var klart drog jag och David och checka in på hotellet, gick och käka lite goa hamburgare och sen lyxade vi till det med bio. Perfekt uppladdning för lördagens designmarknad! :)

…Och kl 10:00 på lördagen började det! Massa trevliga besökare och designers var på plats! Riktigt härlig stämning! Solen sken och fåglarna kvittrade. Ja, en riktigt bra dag helt enkelt! :)

Det är så trevligt att få åka ut och möta alla goa människor på det här viset. Designers, arrangörer och några av er <3 Sociala medier är fantastiskt och jag är så glad över att ha kontakt med er där. Men det går inte riktigt att jämföra när man väl får ses ”irl” :) TACK! <3

David var snäll och hjälpte till under dagen så jag kunde springa runt och fota lite. Så för er som inte hade möjlighet att svänga förbi i lördags så kommer det här lite bilder! :)

Tusen tack för en superhärlig dag alla inblandade! Hoppas vi ses snart igen! <3

 

2017-05-02