En helt vanlig arbetsvecka <3

Hej allihopa!

Nu sitter jag här i min lilla ateljé och myser. Melody som jag delar lokal med står och målar stora abstrakta oljemålningar här intill (ja faktiskt flera på en gång) och Nancy (vår amerikanska, väldigt kärleksfulla och fyrbenta assistent) kommer och lägger huvudet i knäet si sådär varje kvart och tittar på mig med sina stora, bruna och snälla ögon som säger ”Looooove me, love me, love me, loooooooove me!” Ganska så mysigt faktiskt ;)

image 6

Idag lyssnar vi på soul, då kan det vara svårt att sitta still. Ibland kommer man på sig själv att man sitter och halv-sitt-dansar för sig själv i takt med musiken. Solen lyser in genom fönstret och jag tror faktiskt det är lite vår i luften. HÄÄÄÄRLIGT!

Ni kanske undrar vad jag gör om dagarna egentligen? Hur en arbetsvecka ser ut för en som mig? Det gör även jag själv ibland.

Det är väldigt varierande, men den här veckan har varit en sån där ”pillefix” vecka.  Jag har t.ex. arbetat med två kundbeställningar i form av porträtt och liknande ( Båda är födelsedagspresenter så jag avvaktar lite med att lägga upp bilder så jag inte förstör överraskningen ;). Sen har jag packat ordrar till härliga kunder och återförsäljare. Jag var även nere på restaurangen The BARN här i Göteborg och ritade på deras nya menyer. Till våren ska jag ha utställning där så har även jobbat på några nya tavlor.

image 3

image 5

image 4

Jag har testtryckt ett nytt print som jag kommer släppa i nästa vecka och finslipat lite detaljerna där.

image 2

För ett tag sedan så fick jag även fria händer att gå bananas på Esaja Ekmans skinnställ, en väldigt go longboardåkare här i Göteborg. Så det har jag suttit med nästan varje kväll denna veckan. Ritat knäppa gubbar och figurer över heeela skinnstället. Riktigt kul!

image

Jag var även på möte med västtrafik. Där jag fick i uppdrag att göra en väldigt rolig reklamaffisch. Mer om det får ni reda på snart.

Ja, typ så kan en vecka se ut. Ibland kör man ”all in” på samma projekt i flera dagar eller veckor. Men ibland kan jag behöva arbeta med lite olika småprojekt från dag till dag. Så som det har varit denna veckan.

Jag är så himla glad för att man tog det här steget och starta eget för två år sedan. Det har varit väldigt mycket jobb och många frågetecken i början av resans gång. Men det har hela tiden känts så roligt och rätt. Tänk så mycket som har hänt sen dess? Alla ni underbara människor jag har fått träffa längs vägen som uppmuntrar och peppar. Det är väldigt mycket tack vare er som det här har blivit möjligt. TACK! <3 Alla häftiga projekt och utmaningar jag har fått vara med om och ställts inför. Lyckan att få arbeta så här kreativt hela dagarna där den enda dagen aldrig är den andra lik…

Ja, idag kan jag nog säga att jag har världens roligaste och bästa jobb!… (för mig) <3

 

2015-03-06