Roadtrip, överraskning och Farmers market.

Hej hallå!

Nu har jag landat igen efter Formex. Ordrar är skickade till nya fina återförsäljare och planer för hösten är riggade. Förhoppningvis så kommer det bli lite mer väggmåleri denna höst. (Kul!) Men mer om det när allt är bokat, godkänt och klart! :)

Men först ska faktiskt jag och min gubbe ta nästan två veckors semester. Denna gången tar vi bilen och tältpackning med oss till Polen (kanske även Slovakien och Ungern om vi hinner). Det ska bli sååå mysigt!

Detta innebär ju då att webshoppen kommer vara öppen precis som vanligt! Men alla ordrar som görs från och med lördag den 8:e september kommer jag inte kunna skicka iväg för ens på fredag den 21:e september när jag är tillbaka i studion igen.

Som en liten kompensation för den långa leverenstiden så kommer man få en liten överraskning/gåva medskickad i sin order om man gör en beställning i min webshop under den här perioden. <3

Och! Helgen efter vi kommer hem. Alltså den 22:e-23:e september så är det ju äntligen dags för Farmers market på Strömma igen (Där jag kommer stå med mina prints och posters)! Ni kan läsa mer om denna fantastiska höstmarknad här: www.farmersmarket.se. Hoppas vi ses där! <3

 

2018-09-05