Designwalk och Á la London designmarknad.

För ett år sedan var jag med på min allra första designmarknad, Designwalk i Varberg. Herreguud vad tiden går fort och vad mycket som har hänt sedan dess. Jag hänger knappt med själv! :)

Då gick jag fortfarande på Göteborgs konstskola och läste grafik. Det var bara några veckor kvar och sen var det dags för mig att gå tillbaka till mitt gamla jobb i klädbutik. Jag hade ingen aning om vilken väg jag skulle ta i framtiden. Skulle jag verkligen våga satsa på mitt egna, väldigt nystartade företag? Eller skulle jag bara ha det som en rolig vid-sidan-av-grej? Jag kan väl inget om att driva eget? Och konstnär är väl inget tryggt yrke direkt? Det kan man la inte vara? Frågorna var så många.

Och idag sitter jag här, lycklig som en lärka, med ateljé, butik och kan kalla sig för både konstnär och illustratör. Hur kunde jag någonsin tveka på att ta detta beslut? Inget har ju någonsin känts så rätt och härligt! :)

Det är mycket tack vare de fantastiska människor som jag lärde känna under Designwalk förra året. Det var där det fina lyckohjulet började snurra och idag känns det lite som jag vinner stjärnvinst var och varannan dag. TAACK!! <3

Så förra veckan var det dags för denna grymma marknad igen. Även denna gång var det härlig sommarvärme i luften, solen strålade och det var massor med människor i rörelse. Som grädde på moset fick jag även sälja från denna fina, gamla surfbuss. Visst är den läcker? Jag var bra sugen att ta med den hem :)

IMG_8945

IMG_8958

IMG_8953

Veckan efter var det även dags för A la London Designmarknad på Konserthuset. Jag säger bara fullt ös medvetslös! Såå roligt! :) Trots att det var dagen då allt hände i Göteborg med Summerburst, Andra långdagen, spelningar och demonstrationer så var det fullt med glada besökare på plats. Tack allihopa för en grym dag! Hoppas vi ses där igen! :)

IMG_8975

IMG_9002

Tuesday June 3rd, 2014