Jag har blivit med tjänstemoped!

Sorry alla goa chaufförer på 60 bussarna. Nu kommer ni inte se mig på ca ett halvår, kånkandes på påsar, rör, kuvert, penslar och block. För nu har jag blivit med tjänstemoped!! Wohooo! Nog för att jag alltid längtar att få åka till ateljén men nu är det ju nästan löjligt så roligt det är att åka dit :)

Varför har man inte köpt en sån här innan? Det är ju helt perfekt att ha moped i en stad som Göteborg. Så, såhär ser en del av min vardag ut nu för tiden.

…och självklart var jag tvungen att pimpla den lite med min egna logga ;)

IMG_8231

IMG_8272

IMG_8288

IMG_8286

IMG_8289

…och har man tur så hittar man en liten blomma från fina grannar i styret på morgonen. Som jag gjorde idag t.ex. på gården i älskade gamla masthugget  <3

Men vad gör jag om dagarna annars då kanske ni undrar? Mer än att åka runt på min moped och posta grejer. Jo, jag har bland annat jobbat på lite kundbeställningar, logotyper åt företag och gjort illustrationer åt hotell Öijared vid Nääs slott (mer bilder från Öijared kommer längre fram).

Men jag har arbetat på lite småhemliga projekt sörrni! Sådant som ni kommer få se mer av till hösten. Men väldigt bra kommer det bli. Knappt så jag vågar tro det själv. Nyp mig i armen säger jag bara! Jag kan ge er lite ledtrådar. Det handlar om kläder… och typ hela USA… och lite därtill. Spännande va? ;)

Jag även fått flera nya återförsäljare runt om i hela Europa. Vilket är helt otroligt roligt! Jag är så glad! <3

…och denna veckan håller jag faktiskt på att arbeta på lite nya prints till shoppen. Sakta men säkert växer de fram.  Veckan efter det ska jag hänga lite nere på det grymma lyxhamburgehaket The barn. Vad som kommer ske där kommer ni få se bilder på framöver. Följ mig på instagram! @sannawieslander Där kommer all info upp först ;)  Men jag kan ge er en hint… Det kommer hända grejer utomhus.

Thats all for now!

Ha det helt strååålande i vårsolen! Vi hörs snart igen.

 

Stora kramar från Sanna

 

Tuesday April 1st, 2014