Få hem julklappen i tid!

Nu är det ju faktiskt inte långt kvar till självaste doppardagen!

Sista dagen att göra en beställning i min webshop för att garanterat få era prints & posters (eller kanske en kalender?) innan julafton är söndagen den 16:e December. Detta gäller alla Skandinaviska länder. Så än finns det tid för att beställa hem julklappar! :)

Då jag i dagsläget både jobbar extra i julhandeln och även på en stor väggmålning i Kallebäck i Göteborg så kommer jag vara ganska begränsat i alteljen innan jul. Men ni är självklart varmt välkomna att komma och hälsa på mig! Men för säkerhetsskull är det bäst att maila eller ringa innan så jag kan se till att komma och möta upp er om jag inte är på plats. Där har jag även ramar och presentpapper ifall ni skulle vilja få era prints inramade och klara för att lägga direkt under granen. <3

Nu på lördag kommer jag även göra min sista designmarknad på lääääänge. Då kommer jag stå på jul på Lindholmen! Öppet 12-20. Så kom gärna förbi där och säg hej! Sååå härligt ställe fyllt med massa go mat, dryck och snygg design i coola industrilokaler.

Sen kommer jag faktiskt ta en längre paus i form av mammaledighet. För snart är det dags för oss att bli en liten familj. (bara 2 & 1/2 månad kvar!) Vi längtar så vi går sönder efter denna lilla människa! <3

Hoppas ni har en riktigt fin jul allihopa!

Kram / Sanna

2018-12-08