Fabfeministas – Design marknad i Nordstan

I fredags och idag, lördag har jag hängt på Fabfeministas designmarknad i Nordstan. Alltså mitt i Göteborgs största köpcentrum! Så himla fin marknad och så fint arrangerat! (Samma gäng som håller i Lindholmens designmarkad)

”Tyvärr” så var det ju även kanonväder (30 grader och sol) vilket resulterade att de flesta hängde på badstranden än inne i stan. Vilket man kanske kan förstå. Det är inte ofta man vill klaga på det här fantastiska sommarvädret men det var nästan så jag önskade lite sämre väder för att få in mer folk nu när de hade fixat så fint. Men vi har verkligen haft det supertrevligt ändå! Så det här bli inte sista gången hoppas jag!

Här kommer lite bilder från mina två dagar på denna fina marknad.

Entrén.

Mitt lilla hem för två dagar.

Duktiga ”husritare”.

Smycken från Bella Angora.

Prints från ”Patriarkatet och jag”.

Drawn by Jovanna

Jag och min fantastiska sambo som i ur och skur hjälper mig att packa, köra alla mina grejer och fixar mat när magen är hungrig. Så otroligt tacksam och lycklig för dig! Tusen tack för all hjälp som vanligt älskling!<3

Men det är inte slut än! Marknaden kör på en dag til! Så passa på att svänga förbi imorgon (Söndag,15/7). Så mycket fina saker att se.

Mer info om marknaden finns här: https://www.fabfeministasgbg.se/

Stor tack för denna gången och kram på er!

2018-07-14