Följ vår väggmålning på Snapchat.

Ja, det gäller ju att hänga med i ”sociala medier trenderna” ;) Så nu har även jag skaffat Snapchat! Lite mer lättsamt, personligt och ”behind the scenes”. Om ni skulle vilja följa mig där så är det bara att söka på ”sannawieslander” så ska jag ploppa upp! Observera att nästan allt jag lägger upp där är på svenska än så länge (till skillnad från Facebook och Instagram där jag skriver allt på engelska)

test2

Denna veckan har jag spenderat några dagar i min kära hemstad Uddevalla och på restaurangen Pinchos. Det är nämligen så att vi håller på att förbereda inför en jättestor väggmålning inne på Pinchos innegård. Så himla kul! Och det bästa av allt! Jag får göra det tillsammans med den mest underbaraste, kreativaste, varmaste, klokaste kvinna jag känner… MAMMA! <3 Japp! Det är henne jag har fått mina kreativa gener ifrån. Hon är helt fantastiskt på illusionsmåleri, vilket kommer vara lite av temat för väggmålningen.

Så kom förbi och säg hej om ni är i krokarna! Vi kommer vara där och arbeta ca 2-3 dagar i veckan. Oftast tor-lör, några veckor framöver. Resten av tiden under veckorna kommer jag arbeta som vanligt i min atelje i Göteborg.

Så här ser väggen ut som ska målas (hela betongväggen längst bort). Men vi håller motivet lite halv-hemligt än så länge ;)

IMG_8636

Och här kommer en liten tjuvkik på hur det har sett ut de senaste dagarna.

DSC02648

IMG_9179

DSC02657

DSC02659

IMG_9176

DSC02662

DSC02665

Det som ni ser här kommer bli en port-liknande, gammal ytterdörr när den är klar. Men det är bara en liten del av hela väggmålningen. Så vi kommer spendera ganska mycket tid på Pinchos de närmaste veckorna. Vilket är väldigt roligt! :)

Vill ni ser mer bilder från själva restaurangen så hittar ni det här. Supergoda tapas i härlig och mysig cirkus-atmosfär! Väl värt ett besök!

2016-05-14