Formland mässan i Danmark.

Förra veckan så var det dags för Formland fair! Så jag tog färjan över till Danmark och brummade ner med bilen till Herning. Där mötte jag upp min danska agent Stine Porsborg och även illustratören Martin Schwartz som jag skulle dela monter med.

Vi riggade och gjorde i ordning montern och sen var det bara att köra igång på torsdagen! På Formland var det även premiär för den nya familjemedlemmen Street boxer (se förra blogginlägget om ni är nyfikna), min senaste illustration som nu finns som konsttryck och posters i flera olika storlekar i webshoppen (eller i studion om man vill svänga förbi där och handla konst).

Här kommer lite bilder från mässan.

IMG_0532

Tog färjan över i strålande solsken. Hej då Götelaborg!

IMG_0545

Stine riggar monter! (För Semi basic)

IMG_0542

Martin gör tavelvägg.

IMG_0551

…Och jag fixar i ordning det sista i min del av montern.

IMG_0578

Ny logga, nya visitkort, nya prints och nya fake tattoos!

DSC03376

Och så här blev det tillslut! Dags att önska alla besökare varmt välkomna!

DSC03365

Jag delade vägg med Semi basic.

IMG_0570

Stine säger hej och visar upp sin nya tattuering!

DSC03402

…Och jag kunde ju inte vara sämre jag!

DSC03304

Kikade runt lite på mässan.

DSC03298

DSC03321

Martin Schwartz’s snygga tavelvägg i vår monter.

DSC03348

DSC03388

Kärt återseende med de goa, norska systrarna från Ment (Vi delade monter på North modern i Köpenhamn förra året).

DSC03386

De hade även med sig sin fina porslins-serie som jag har illustrerat motiv till.

DSC03368

Min sida av montern.

DSC03290

Rörigt värre… höhö.

IMG_0602

DSC03378

Tack Formland fair och alla ni som kikade förbi för trevliga möten och roliga dagar!

Nu är jag hemma i Göteborg igen och packar ordrar och laddar inför nya spännande projekt! Kan avslöja så mycket som att de handlar om toalettmålningar, skivomslag och Farmers market. Men det berättar jag mer om snart… ;)

Hoppas ni har det riktigt härligt i sensommar-värmen!

Kram från Sanna <3

2016-08-22