Häng på hamngatan i Uddevalla

I lördags var det dags för ”Häng på hamngatan” i min kära hemstad Uddevalla. En tillställning där innestaden väcks till liv med musik från alla världens hörn, foodtrucks, designmarknad och med mycket mera. Det känns lite speciellt att få stå med sina prints i sin hemstad. Det var första gången faktiskt! Och vilken dag det blev! Så många kära återseende och såå härligt väder och stämning! <3

Här kommer lite bilder från vår dag.

Här står jag på järnbron och säljer prints.

Med en inte så tråkig utsikt.

Härliga bordsgrannar!

Köpte med mig en bergskristall hem från Roots design.

Hela familjen hälsade på! <3

Mitt brorsbarn Atlas hade plockat bigarråer i mammas trädgård som han sålde hos mig för att spara ihop till något på önskelistan.

Hur go?! <3

Andra härliga bordsgrannar, Sloydlab!

Dennis säljer prints! www.folkepatron.se

Min duktiga och fina vän Lisa Sihlberg föreläser om vår vackra jord och om hur vi ska ta vara på den. www.lisasihlberg.com

…och så lilla jag!

Tack alla som kom förbi i lördags! Vi hade en sååå härlig och rolig dag! Jag hoppas verkligen det blir fler gånger och att vi ses igen. <3

Stor kram från Sanna.

2018-07-02