Honey I’m home!

Nu sitter jag äntligen här i min ateljé igen på Nobelgatan 21 tillsammans med mina underbara ateljésambos, Emelie och Maria. DET ÄR SÅ GÖTT ATT VA TILLBAKA!!! Klart att det är kul att arbeta i handels med mina fina kollegor men när man väl hittat sin grej, vad man älskar att göra, och har en arbetsplats som där  man bara äääälskar att vara… Ja.. då är det lite svårt att jämföra det med något annat :) Så nu är det slut på jobb i julhandeln och nu kommer ni hitta mig här med pennan bakom örat varje dag framöver. Woopidooh!

Jag vet inte om ni kommer ihåg, för lite drygt ett halvår sedan, när jag satt och klippte fjärilar om nätterna? Jag var helt beroende! Bara en till… och en till och en till… Jag hade ingen aning om vad jag skulle ha dem till men ändå så var det något som gjorde att jag inte kunde sluta. Jag bjöd till och med hem mina vänner  flera gånger och mutade dem med rödvin och popcorn (jag har inte så svårflörtade vänner sådan tur är) bara för att jag skulle få lite hjälp och sällskap i mitt fjärilsklipperi.

IMG_4420

…Och nu. Flera månader senare så har äntligen några av dem hittat hem. Så här blev resultatet.

IMG_7630

IMG_7631

IMG_7632

IMG_7636

IMG_7644

2014-01-14