Instagram tävling!

Hej allihopa i det underbara vårvädret!

Asså man blir ju glad! När solen kikar fram och värmer med sina strålar. Vitsippeängarna, fågelkvittret, magnolia och körbärsträdern som fullkomligt exploderar som stora, rosa, fluffiga moln längs våra gator och torg. Sååå ljuvligt! Jag vill liksom inte vara inomhus. Tacka gudarna för att man inte är pollenallergisk.

I morse tog jag min dagliga morgonpromenad och laddade batterierna till max. Passade på att föreviga våren här i Masthugget med mobilen. Magnolia, betong och en liten yrvaken humla som surrar omkring. Så mycket kärlek på en och samma gång <3

IMG_3440

Men nog pratat om vädret då sa svensken. Nu är det dags för att lotta ut ett litet print till alla er underbara där ute! Och vad passar inte bättre än ett litet blomstermotiv så här på vårkvisten? För nu lottar jag ut en Swan orchid i A3 format!

Känner du att du gärna skulle vilja ha en Swan orchid där hemma (eller varför inte kamma hem den för att ge bort till en fin vän?) I så fall så gör du så här:

Instagram1

– Följ mig på Instagram.

– Ta en screenshot med mobilen och dela Give-away-bilden med Swan orchid i ditt flöde.

– Tagga den med #swanorchid_giveaway och @sannawieslander

FÄRDIGT! Lätt som en plätt! Sista dagen för att vara med och delta är Söndagen den 26/4-2015. Vinnaren presenteras dagen efter.

Hoppas ni alla har fått njuta lite av vårvärmen och lycka till! :)

 

2015-04-23