Julskyltning på Tshirt Store!

I veckan så rök vårt lilla blåa monster i rutan på Tshirt Store i Göteborg. För nu är det dags att plocka fram julkänslan! Men det var inte lätt! Han klamrade sig fast med hull och hår! Nicklas fick assistera och slita lite! :)

IMG_7274

IMG_7276

IMG_7278

IMG_7279

IMG_7282Ett litet bildspel sådär. Den blå plasten satt som berget verkligen men det konstiga var att allt jag ritat med svart penna på fönstret satt kvar? Där lärde jag mig det… :) Poscapennor is thaaa shiieeeet! Så lite blod svett och tårar senare så blev rutan ren och fin och det var dags att börja julpimpa!

IMG_7283

IMG_7297

IMG_7296

Daniel hoppade in och jobbade och höll mig sällskap ett sista arbetspass innan han flyttar till Leeds i England för ska bygga upp en ny Tshirt Store butik. Det kommer blir grymt! Men vi kommer sakna dig!

IMG_7303

IMG_7315

Tadaa! Fyra rullar blå tejp, säkert 7 koppar kaffe, pepparkakor och en massa färgglad dekorplast senare. Färdigt! Det blev en Pacmanruta! Jag vet inte riktigt varför jag valde att göra just Pacman. Fönsterrutan har en tacksam form liknande en spelplan och många av motiven på T-shirtarna i butiken har tv-spelsinspirerade motiv. Man får sådana där riktigt goa flashbacks till när man själv var liten och satt med sitt Gameboy eller 8-bitars Nintendo. Så jag tänkte att det hade passat bra i butiken! Och så fick det bli! :)

2013-11-21