Mammaledighet, nya leveranstider & en kärleksfylld rabattkod!

Hej goingar!

Nu är det faktiskt så att det snart är dags för mig att gå hem på lite mammaledighet. För snart får vi en liten skrutta till världen. Det ska ju bli så mysigt så man vet inte riktigt vart man ska ta vägen! <3

Detta innebär även att jag inte kommer att jobba lika mycket det närmaste 6-12 månaderna. Vilket i sin tur kommer påverka leveranstiderna framöver (då min webshop och verksamhet är en ”one woman show”.) Så denna veckan rullar allt på som vanligt med 3-7 dagars leveranstid! Men från och med lördagen den 16:e februari, 2019 kommer den förlängas till 7-14 dagar.

Alltså! Webshoppen kommer vara öppen precis som vanligt i framtiden! Men jag kommer vara mammaledig på deltid det närmaste året vilket kommer innebära nya och längre leveranstider.

Sen så är det ju även alla hjärtans dag på torsdag! Så jag tänkte att vi skulle fira allt det här med lite kärleksrabatt till alla er fina där ute. Som en liten avslutning innan jag drar ner på tempot en aning och dyker ner i bäbisbubblan.

Så! Från och med idag dras 20 % rabatt på ett helt köp om ni skriver in rabattkoden VALENTINE vid ”använd rabattkods-rutan” när ni kommer till i kassan. Koden är giltig ända fram till fredag den 15:e februari och kan användas hur många gånger man vill fram tills dess.

Hoppas ni har en riktigt kärleksfylld  och härlig vecka!

Kram på er!

 

2019-02-11