Om

Jag är uppväxt i den lilla kuststaden Uddevalla och har ända sedan barnsben alltid älskat att teckna, måla, pyssla och vara kreativ. Men det var först i vuxen ålder, när jag flyttade till Göteborg och efter några år på konstskola, som jag kände att jag ville satsa helhjärtat på kreativiteten. Det var så himla häftigt att få skapa hela dagarna! ”Det här, det vill jag göra alla dagar i veckan!” Efter examen på Göteborgs konstskola 2013, startade jag mitt egna företag SWART (Sanna Wieslander ART) och det har jag arbetat med sedan dess.

Jag arbetar främst med att designa konsttryck och posters. Jag älskar att leka med fantasin, teckna och kombinera olika motiv till nya, halv-knäppa och mystiska varelser. Så huvudet får tänka till en stund. ”Vad är det här för något?” Genom åren har jag även samarbetat med flera olika företag, illustrerat motiv till porslin, kläder, tapet, reklam och målat en och annan väggmålning.

SWART är idag en ”one woman show”. Företaget drivs helt av mig från min lilla studio i Vasa, Göteborg. Allt från måleriuppdrag, marknadsföring, hantering av ordrar till kära kunder och återförsäljare och självklart skapandet av mina illustrationer och konsttryck. Det är så varierande, kreativt och roligt och ingenting har någonsin känts så rätt!

Har ni några frågor kring det jag gör, är en återförsäljare eller vill samarbeta på något vis? Tveka inte att höra av er eller sväng förbi min studio på en kaffe!

Tack för besöket och varmt välkommen åter!

signature