Playful Lily – NYTT PRINT!

I höstas satt jag och pratade lite inredning med min vän Marika. Hon pratade om att hon skulle vilja ha en gammal grammofon hemma vid hennes ”myshörna”. Vi satt och tittade på lite bilder på gamla grammofoner med stora trattar som nästan ser ut som blommor. Det satte sprätt på fantasin och jag blev genast sugen på att teckna en grammofon med ”blomtratt”. Jag älskar när man får den där goa känslan: ”Jaaa! Det här vill jag göra! Med en gång, helst igår!” Eftersom det var Marika som ledde mig in på den  idén och jag vet att hon är helt galen i liljor, så blev valet av blomma som tratt inte så svårt att komma fram till.

Så den här, den är faktiskt lite speciellt tillägnad dig mina fina vän! <3

Det tog några omtagningar, ”för-skisser” och teckningar att få till det men det var det verkligen värt för nu äntligen är hon klar och finns i shoppen som signerade konsttryck i flera olika storlekar! (och det här, det är nog min nya personliga favorit, om man ens får säga så? ;)

Låt mig presentera (trumvirvel) Playful Lily!

vit

Som vanligt så bad jag er om hjälp att döpa motivet. Jag fick så otroligt många fina namnförslag på både Instagram och Facebook. Tusen tack allihopa! Det är alltid lika kul när ni är med och tycker till <3  Detta fina namnförslag kom från @Traerup (på Instagram och som självklart får ett print som stort tack).

Här är lite bilder från själva skaparprocessen.

IMG_6535

IMG_6585

IMG_6606

DSC01587

DSC01596

Ni får ursäkta den dåliga skärpan på ”in the making”-bilderna. Så kan det gå när man sitter i ateljén mitt i natten och har glömt kameran hemma. För det går minsann inte att sluta när man kommit igång och rita! Då får man nöja sig med sin mobilkamera ;)

2015-12-08