Sista chansen! 50% rabatt på utvalda prints.

Ja, nu är det dags att släppa taget om några gamla godingar och att göra plats för lite nytt!

Mitt huvud har nästan kokat över av idéer det sista! Men de senaste månaderna så har jag jobbat väldigt mkt med beställningar och andra större projekt som har tagit en del tid. Så jag har inte riktigt hunnit sätta mig ner och göra nya prints. Men nu blir det andra bullar mina vänner! Jag är så taggad på att göra nya motiv till prints! :) Men först är det dags att rensa ut sortimentet lite grann för att ge plats åt nya knäppa varelser.

Och vad passar då inte bättre än ”sista chansen priser” på utgående prints. 7 st olika motiv närmare bestämt och dessa är nedsatta med hela 50 % (på alla storlekar!). Det finns endast ett fåtal kvar i lager och dessa kommer jag inte att trycka upp igen när dom väl är slut. Så… Sista chansen nu! :)

Illustrationerna är som vanligt helt tecknade för hand och sedan tryckta på konstpapper av finaste kvalité. Alla prints & posters signeras personligen av mig innan de skickas iväg och levereras utan ram inom 2-6 arbetsdagar, inom Sverige (Det blir några dagars längre leveranstid vid frakt till utlandet #worldwideshipping!).

Så passa på nu! Det finns endast ett fåtal kvar i shoppen :)

 

dawg-rea

 

wild-thing-rea-ny

 

dragonfly-rea

 

zebrafly-rea

 

dragonfly-rea

 

big-birdy-rea

 

hairy-mary-rea

 

img013

 

2016-10-25