SWART fyller 3 år – Vinn ett presentkort!

Ja, herregud vad tiden går fort när man har roligt! För tre år sedan så startade jag mitt lilla företag SWART, Sanna Wieslander ART. Helt ovetande om vilken resa som väntande. För det har det verkligen varit! En hejdundrandes resa! Och ingenting har någonsin känts så roligt, spännande eller rätt <3

För att fira detta glada ståhej så tänkte jag köra en liten give away tävling i helgen på Instagram. Där kommer man kunna vara med och tävla om ett presentkort på 1000 SEK i min webshop. Så hoppa in där och kika om det låter intressant! För att vara med och tävla gör du så här:

1. Kommentera under bilden (på min Instagram) vilket print/poster som är din favorit och varför.

2. Dela denna bilden i ditt instagramflöde, tagga den med @sannawieslander och #swart_giveaway.

Et volia! Du är med! Tävlingen kommer sätta igång på torsdag den 5:e maj, 2016 och pågå hela helgen ända till söndag. Vinnaren presenteras dagen efter, på måndag den 9:e maj.

Mer info om detta hittar ni på mitt Instagram konto inom kort.

Puss och kram på er! Tack för att ni följer mig på min kreativa resa <3

(Och lycka till om ni är med och tävlar! )

giveawaynyny

 

2016-05-04