Varmt välkomna till min studio!

Ja, nu är julafton precis runt hörnet! Pepparkakshusen ska byggas, lussebullar bakas, julmat lagas och glöggen ska fylla strupen och det viktigaste av allt… Det ska shoppas julklappar!

Så är det så att ni tycker att ”signerade prints och posters, det hade ju passat gööörbra att ge bort i julklapp!” Så är ni hjärtligt välkomna att handla direkt av mig i ateljén mån-fre, från kl 10:00 till kl sent ända fram till måndagen den 19:e december 2016 (Sen reser jag till Mexico i några veckor för lite semester).

I ateljén har jag även svarta, tunna, aluminiumramar i storlekar som passar alla mina prints och posters. Så det går jättefint att få dom inramade och inslagna, så är dom klara att läggas direkt under granen sen.

img_1383

Ateljén ligger i Vasa på Karl Gustavsgatan 17 i Göteborg. Slå bara en pling när ni är utanför så kommer jag och öppnar för er (det ligger lite gömt på en innegård). Oavsett om man vill handla klappar eller ej så är man självklart varm välkommen att hälsa på och bara säga hej! Jag bjur på pepparkakor! :)

Hjärtligt välkomna!

…och så här ser det ut hos mig.

dsc03925

dsc03920

img_1350

dsc03916
img_1367

dsc03911

sanna

2016-12-01