top of page

Gran Canaria med Lagerhaus.

Ni kanske har sett på Instastory att jag har vart iväg och flängt lite det sista och undrat vad det har vart om? Jo, då ska jag berätta!


Innan jag flyttade till min nuvarande ateljé i Vasa så delade jag lokal med två andra tjejer vid Redbergsplatsen i Göteborg. En av dom var Maria som då drev sitt egna barnklädesmärke Cloo collection (och som redan från första dagen blev en mycket kär vän). Maria bytte sedan bana och har sedan några år tillbaka arbetat som marknadskordinator för Lagerhaus. Dvs. att hon bland mycket annat har hand om Lagerhaus alla sociala kanaler.


Lagerhaus/Maria skulle åka till Gran Canaria för att fota deras nya sommarkollektion. Hennes kollega som egentligen skulle ha följt med fick plötsliga förhinder och några dagar innan avfärd så hörde Maria av sig och fråga om jag skulle kunna tänka mig att åka med istället och hjälpa till en vecka. Den behövde jag ju inte fundera på så länge… ;) Så då var det bara att packa väskan och åka med!


Här är lite bilder från vår vecka.


Framme! Maria ”Instastoryar” på terassen.


Väskan full med härliga produkter som ska fotas.


När man måste äta upp rekvisitan.


Lite före och efter fix.


Skakar duk.


…och spelar yatzy.


Det är slitsamt att vara assistent.


De fantastiska föredelarna med ”all inclusive”.


Blommande kaktusar så långt ögat kan nå.


Kan vi inte införa mer sånt här hemma? Såå fint!


Fotar parasoll-papptallrikar.


Agerar modell åt gympapåse.


Jag och mina fina vän. <3


Picknick photoshoot.


Svettigt jobb.


Kvällsvyn på hotellet.


Tog en tur till Las Palmas och jagade färgglada väggar.


Den där lilla handen kommer ni antagligen få se på en del av på Lagerhaus produktbilder i sommar ;)


Ja, det var verkligen en helt underbar vecka. TACK älskade Maria och Lagerhaus för att jag fick hänga med <3


Inte nog med det! Nu kan ni också få åka till Gran Canaria! För Lagerhaus tävlar nämligen ut vår resa i samarbete med Tui! Så in och följ Lagerhaus på Instagram! Bilder från resan samt all info om hur ni deltar finns på deras Instastory. LYCKA TILL!


0 kommentarer

コメント


Post: Blog2_Post

Senaste blogginlägg

bottom of page