top of page

Hej då SWART!

Ja, ni läste rätt. Nu är det dags för mig att runda av lite lätt. För på fredag flyttar vi till Skövde! Till ett nytt kapitel med hus, ny stad, nya härliga människor, kanske nytt jobb (?) och lite mer rutiner. Tidigare så har min sambo veckopendlat men sen Ebba kom till världen så har vi fått ett helt annat perspektiv på livet. Så nu ska vi landa lite närmare hans jobb så vi kan ses varje dag och få mer tid till familjen.


Jag kommer fortfarande ha kvar mitt företag och frilansa. Men jag har beslutat att inom en snar framtid stänga ner min webshop. Så! Nu råder total utförsäljning av mina prints! När alla motiv är slutsålda så är de helt slut helt enkelt! Och kommer inte komma tillbaka. Sen kommer webshoppen stängas ner.

Så nu kör vi 30% på alla konsttryck och posters! Och som jag nämnde i tidigare inlägg så får man även klistermärken med i varje order hela vägen fram till självaste dopparedagen (så långt lagret räcker). Så passa på att shoppa juklappar nu! <3


Vänligen notera att sista dagen att beställa posters i min webshop för att försäkra er att få dem i tid till julafton är måndagen den 16:e december, 2019 (då jag inte kommer vara i studion lika frekvent den närmaste tiden).


Tusen tack för allt ert stöd under dessa 6 åren! För att jag har fått vara en del av era hem och förhoppningsvis får vara det i några år till. Jag hade aldrig någonsin gjort den här resan utan er! Från botten av mitt hjärta… TACK! <3


På kärt återseende / Sanna

0 kommentarer

Comments


Post: Blog2_Post

Senaste blogginlägg

bottom of page