top of page

Julskyltning på Tshirt Store

I veckan så rök vårt lilla blåa monster i rutan på Tshirt Store i Göteborg. För nu är det dags att plocka fram julkänslan! Men det var inte lätt! Han klamrade sig fast med hull och hår! Nicklas fick assistera och slita lite.


Ett litet bildspel sådär. Den blå plasten satt som berget verkligen men det konstiga var att allt jag ritat med svart penna på fönstret satt kvar? Där lärde jag mig det! Poscapennor är grejer det! Lite blod svett och tårar senare så blev rutan ren och fin och det var dags att börja julpimpa!


Tadaa! Fyra rullar blå tejp, säkert 7 koppar kaffe, pepparkakor och en massa färgglad dekorplast senare. Färdigt! Det blev en Pacmanruta! Jag vet inte riktigt varför jag valde att göra just Pacman. Fönsterrutan har en tacksam form liknande en spelplan och många av motiven på T-shirtarna i butiken har tv-spelsinspirerade motiv. Man får sådana där riktigt goa flashbacks till när man själv var liten och satt med sitt Gameboy eller 8-bitars Nintendo. Så jag tänkte att det hade passat bra i butiken! Och så fick det bli!


0 kommentarer

Comments


Post: Blog2_Post

Senaste blogginlägg

bottom of page