top of page

Månadens artist hos Printler.

Ni som har hängt med mig här ett tag vet att jag tidigare drivit min egna webshop och tryckt och skickat mina posters och prints själv direkt till mina kära kunder. Sen tog livet sig en liten tango. Vi fick barn, flyttade till ny stad och jag började studera på heltid på Tibro's hantverksakademi. Helt plötsligt räckte inte tiden till och jag valde att stänga ner min webshop och sälja via andra återförsäljare istället. Som hos Printler t.ex! Jag är SÅ glad över detta samarbetet. Det känns så tryggt att veta att mina illustrationer verkligen hanteras av proffs. De har stenkoll på allt som har med tryckprocessen att göra, använder sig av papper av högsta kvalitet och skickas fint förpackat med omsorg till kunderna.


Och vet ni vad? Just nu är jag månadens artist hos Printler! Gå gärna in och kika på deras hemsida för att läsa mer. Just nu har det även upp till 30% på alla posters och prints om ni använder koden "SPRING21" när ni kommer till kassan. (Läs mer här.)Comments


Post: Blog2_Post