top of page

Pimpa sporttillbehör under SM-veckan.

Som ni kanske sett på Instagram så har jag gett min longboard och skate-hjälm en ny kostym. Mitt i vintern. Nog för att jag längtar efter sopade gator och vår men det är faktiskt främst för att jag har fått i uppdrag att pimpa sporttillbehör under SM-veckan här i Skövde. Så då måste jag ju ha något att visa! :)


För mellan den 1-4 februari så satt jag på Kulturhuset i Skövde på deras "After game" och hade med mig hela mitt pysselförråd för att just pimpa sporttillbehör. Alla som kom och besökte fick lämna in olika sportprylar som t.ex. en hjälm, pingisrack eller bandyklubba och så satt jag där och gjorde en liten make-over enligt önskemål. Så himla rolig grej!


Så här såg min hjälm ut innan.
...Och så här blev den efteråt. Nu känns det helt plötsligt lite roligare att ha hjälm! Hjälmen har jag förgyllt och sedan målat leopardmönster på. Sedan fick jag ju passa på att även göra om min longboard så den matchar.Så här såg min longboard ut innan.Eftersom jag nu jobbar ganska mycket med traditionellt dekormåleri så valde jag att marmorera den. Så här såg vårt matsalsbord ut under en längre tid.Och så här ser det ut hittills. Ska nog ta och förgylla truckarna också så det matchar hjälmen.Och så här såg min lilla hörna ut på Kulturhuset under SM-veckan.Det blev en del leopardhjälmar. Så roligt! (Foto: Mattias Nilsson)Hur cool är hon?Vissa hjälmar fick lite bling-bling på sig. Funkar som lite lyxigare reflex?Camilla på bilden och ägaren till hjälmen är även reporter på radio Treby och gjorde en liten intervju med mig. Samtalet finns att lyssna på här: https://www.radiotreby.se/podcast/sanna-wieslander/Så mycket mer före och efterbilder hann jag inte ta under kvällen för tiden bara sprang iväg. Men det blev en hel del hjälmar, en bandyklubba och ett pingisrack som fick sig en ny kostym. Utöver att jag satt där och pimpade sporttillbehör var huset fullt av uppträdande, livemusik samt after work/game mingel foajén. Riktigt härlig stämning!
Jag och familjen med vänner passade även på att besöka SM-området och spana in herrarna när dom åkte längd samt parallellslalom. Lite häftigt att ha ett så här stort event så nära sin egen trädgård.

Tack SM-veckan och Kulturhuset för ett riktigt roligt uppdrag! Och för alla ni som kom in och prata och lämnade in era sportprylar till mig. Nu längtar jag till våren så jag kan få använda min egna "nya" leopardhjälm :)


0 kommentarer

Comments


Post: Blog2_Post

Senaste blogginlägg

bottom of page