top of page

Porträtt

Här springer dagarna iväg i en galen takt! Det brukar ju göra det på semestern men det går ännu fortare nu när man har en liten mini i familjen. Just nu fyller vi dagarna med bad, sol, massa utflykter och mys med familj och vänner. Det är så himla härligt verkligen! <3

Men jag har även hunnit rita lite. Bland annat ett porträtt på vår lilla Ebba som. Jag tänkte att jag skulle göra minst ett porträtt av henne per år sen ska hon få dom allihopa när hon blir stor. Kanske på hennes 18 års dag.


Så här såg ritprocessen ut steg för steg:


Referensfoto


Där är hon vår lilla solstråle! Nästa gång kommer jag nog inte välja en bild där hon har en pyjamas med 589 ränder (Det är pilligt!). Just nu är jag mammaledig men är det så att någon är intresserad av porträttbeställningar så tänkte jag ta upp det till hösten igen. Då är det bara att höra av sig!


Hoppas ni har det härligt i sommarhettan!


0 kommentarer

ความคิดเห็น


Post: Blog2_Post
bottom of page