top of page

Pysselbok & fjärde året med Nordens Ark.

Sommar, sol och ledighet! I år tillbringade vi semestern på hemmaplan med mycket utflykter. Varav såklart till vårt kära Nordens Ark! Nu har det blivit tradition att åka dit och hälsa på med familjen varje sommar. Jag är så himla glad för att får arbeta tillsammans med dom! Nu är vi inne på fjärde året i rad som jag illustrerar djurmotiv till Nordens Ark. I år riktade vi strålkastarljuset på sisel, eremitibis, väneko och amurtiger.Djurmotiven finns som vanligt tryckta på koppar, posters, vykort m.m och säljs endast i deras egna charmiga ladu-butik i parken. Inkomsterna går till deras hårda arbete att rädda utrotningshotade djur.


Här kommer lite bilder från vårt besök i sommar. Man blir ju alldeles varm i hjärtat av att få ha en alldeles egen liten avdelning på Nordens Ark! <3

Stolt tjej!Hur fin keps?"Mini-me".Dagen till ära var det "tigerns dag" och vi fick säga hej till Amurtigrarna som jag tecknat av.En skylt i parken som jag har illustrerat bilder till.Årets nya motiv på muggar!


En annan rolig sak som jag inte har visat upp här är att jag även har illustrerat bilder till en pysselbok för Nordens Ark (Finns att köpa i deras butik). Tidningen blev så himla fin! Både rolig och lärorik för vuxna som barn! Här är några bilder på den.Snart är det dags för ett nytt möte för att planera nästa års motiv. Där i mellan ska jag b.l.a. arbeta lite på Colorama här i Skövde, restaurera ett vackert, gammalt trapphus hos Frimurarna och marmorera en gitarr. Häng med mig på Instagram för att se mer vettja!


Vi hörs snart igen! :)


Comentários


Post: Blog2_Post