top of page

Tack för i år!

Tack för denna gången Formex! Det var så trevligt att få träffa så många välkända ansikten och nya bekantskaper! <3 Nu är jag hemma i Göteborg igen. Helt fullproppad av intryck! Idag och imorgon ska jag ha en ledig helg och smälta allting men på måndag är jag tillbaka i min lilla studio igen. För er som inte var på Formex så kommer här lite bilder på hur det såg ut hos mig i min monter.


Hoppas verkligen vi ses snart igen! <3


Min monter och ”andra hem” de senaste dagarna.

Så här såg det ut innan alla tavlor kom upp på väggarna.

Och förresten! Glöm inte att ni får 15 % rabatt på alla mina posters och prints ifall ni använder rabattkoden ”FORMEX2018” när ni kommer till kassan i min webshop. Koden är giltlig t.o.m. söndag den 26:e Augusti.

Puss & kram / Sanna

0 kommentarer

댓글


Post: Blog2_Post

Senaste blogginlägg

bottom of page