top of page

Välkommen till nya SWART!

Som ni kanske ser så har hemsidan fått en helt ny look! I och med att jag börjar studera heltid på Tibro's hantverksakademi i höst så har jag valt att stänga ner min egna webshop. Det finns helt enkelt inte riktigt tid längre för allt roligt på en gång. När shoppen försvann så passade jag även på att göra om sidan helt då den gamla inte riktigt höll måttet längre. Jag kopierade även över några av de 179 blogginläggen så att vissa hemmapyssel och DIY - tips finns kvar. Så varmt välkomna till nya SWART - Sanna Wieslander ART!

Här kommer jag lägga upp allt kreativt som jag gör längs min utbildning men självklart även nya illustrationer och DIY-tips precis som tidigare. Även om jag inte har min webshop kvar längre så går det fortfarande att köpa mina motiv via nya, fina återförsäljare. Och inte bara som prints och posters! Nu finns det även möjlighet att få hem mina illustrationer tryckta på tygkassar, klockor, sängkläder, termosmuggar och massa andra produkter! Ni hittar alla mina återförsäljare HÄR. (Nedan ser ni exempel på nya produkter)


Hoppas ni vill hänga med mig på min kreativa resa!


/ Sanna Wieslander0 kommentarer

Comments


Post: Blog2_Post

Senaste blogginlägg

bottom of page