SANNA WIESLANDER

Hej! Vad kul att du kikar in här! Jag heter Sanna Wieslander och arbetar som konstnär och illustratör med mitt kreativa företag SWART - Sanna Wieslander ART.  

Jag brinner för allt det kreativa i livet och har haft pennan i handen sedan barnsben. 2013 började jag min resa som egenföretagare där jag främst arbetade som illustratör och tecknade motiv till posters. Genom åren har jag även samarbetat med flera stora företag där jag sysslat med både illustrationsuppdrag men även en del dekormåleri.

Ju mer dekormåleri jag utövade desto nyfiknare blev jag på yrket och äldre måleritekniker. Så mellan 2020-2022 tog jag en paus från mitt företag för att även vidareutbildade mig till dekormålare, ytbehandlare och förgyllare på Tibro's hantverksakademi.

Idag lever jag min dröm där jag får arbeta med allt från posters och pilliga illustrationsuppdrag till stora väggmålningar med marmoreringar och förgyllda inslag. Eller varför inte en mix av allt ihop?

Har du en fråga eller vill samarbeta på något vis? Tveka inte att skicka iväg ett mail, slå en signal eller fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart jag kan!

Sanna1_edited.jpg
signatur.jpg
KONTAKT

Tack för ditt meddelande!

dd.jpg