SANNA WIESLANDER

 Hej! Vad kul att du kikar in här! Jag heter Sanna Wieslander och arbetar som konstnär och illustratör med mitt kreativa företag SWART - Sanna Wieslander ART.

Jag brinner för att skapa på alla möjliga sätt! Allt från att teckna, måla litet som stort, marmorera och förgylla. Jag har drivit eget företag sedan 2013 där jag främst arbetat som illustratör och tecknat motiv till posters. Genom åren har jag även samarbetat med flera olika företag som Västtrafik, Boråstapeter, Gallerix och Pinchos där jag sysslat med både illustrationsuppdrag och dekormåleri.

Just nu breddar jag mina vyer och studerar till dekormålare, ytbehandlare och förgyllare på Tibro's hantverksakademi. Om du är nyfiken och vill veta mer så får du gärna kika runt här på hemsidan eller på sociala medier där jag delar med mig av min vardag bland bladguld, penslar och pannåer.

Har du en fråga eller vill samarbeta på något vis? Tveka inte att skicka iväg ett mail, slå en signal eller fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart jag kan!

signatur.jpg
Sanna1_edited.jpg
KONTAKT

Tack för ditt meddelande!

dd.jpg