top of page

25% rabatt på ett helt köpt hos Caseapp.

Hallå i stugorna!


Hoppas ni har haft en riktigt härlig jul och förhoppningsvis lite ledighet med nära och kära. Själv tillbringade jag helgen hemma i min hemstad Uddevalla med både min egen och Davids familj. Sååå mysigt att få umgås med alla på en gång!


Nu är det ju som de flesta säkert märkt rea och erbjudanden högt och lågt så här i mellandagstider. Jag kommer inte ha någon rea på mina prints och posters. Men! Jag och Caseapp firar dessa dagar med 25 % rabatt på alla deras produkter med mina motiv på. Så behöver ni ett nytt mobilskal eller kanske till datorn där hemma så kan ni nu få detta till väldigt överkomliga priser :)


Klicka bara på HÄR, så kommer ni till deras webshop. Välj modell, motiv och skriv sedan in rabattkoden XMASSWART när ni kommer till kassan så dras 25% på ett helt köp. (Koden är giltig t.o.m. den 31/12-2018)


Jag var inte sämre jag så nu har jag kittat upp både dator och mobil här hemma. Men visst blev det fint? Hoppas ni har en riktigt god fortsättning! Vi ses 2019! <3


Stor kram / Sanna


Comments


Post: Blog2_Post