top of page

Födelsetavlor hos Gallerix!

Så länge som jag har velat berätta det här för er! Den senaste tiden har jag nämligen arbetat tillsammans med Gallerix för att skapa två nya bebisar till deras superfina födelsetavla-kollektion! OCH NU ÄR DE LIVE!


Vi kallar dessa små godingar för Cuddle och Sweet dreams.
Illustrationerna är tecknade med massor av kärlek. Med dessa motiv kan du sedan skapa din egen unika födelsetavla genom val av inramning, texter, födelsedata och färg. När du anger ditt barns födelselängd så anpassas längden på skissen därefter och trycks i skala 1:1, naturlig storlek. Utöver ditt barns namn kan du också ange födelsetid, födelsedag, födelsevikt och en personlig liten hälsning som gör din födelsetavla helt unik.


Motiven kostar 495 kr / st. Psst! Just nu har Gallerix 50% på alla deras posters och tavlor för nya medlemmar!Dessa födelsetavlor hittar ni endast hos min nya, fina återförsäljare Gallerix. Är ni nyfikna och vill veta mer så kan ni även läsa mer om min kreativa resa och skapandet bakom tavlorna i en exklusiv intervju med Gallerix HÄR.Foton: Martina Wärenfäldt (www.mstudio.se)


0 kommentarer

Comentários


Post: Blog2_Post

Senaste blogginlägg

bottom of page