top of page

Träådring hos The BARN.

Fåglarna kvittrar, solen skiner och solbrillorna är på. Nu är det äntligen vår! Så härligt!

Och när våren är här så är det ju lite varmare ute än tidigare och det innebär att man äntligen kan börja måla utomhus igen. Det är något som jag har gjort den senaste tiden så fort vädret tillåtit. Denna gången på THE BARN, ett av Göteborgs skönaste hamburgehak.


När restaurangen är stängd så dras ett svart metalljalusi ner för fönstret och det kan vara svårt att se att det faktiskt är en restaurang där bakom. Så vi bollade lite idéer om hur vi skulle piffa till fasaden och kom fram till att det hade sett trevligt ut om man målade dit deras logga på utsidan, samt illusionsmåla om jalusit så det ser ut som träplankor istället för metall. För att plocka fram ”The barn-stilen”. Så då var det ju bara för mig att plocka fram penslarna och färgen och sätta igång!


Så här såg processen ut.


(Grunden är det viktigaste för att det ska hålla så länge som möjligt. Sedan byggde jag på lite ”lager på lager” för att få fram olika nyanser när jag gjorde träimitationen. Till sist målades loggan dit. Et voila!)


Jag älskar ju att måla och personalen på THE BARN är ju lika trevliga som alltid att hänga med så det har vart väldigt roliga dagar. Vad tycks?


Efter att detta var färdigmålat tyckte vi att att den gråa metall-lådan upptill såg lite halvtråkig ut. Så efter några veckor var jag på plats igen och då fick den nytt liv som trä.


Så här såg det ut.


Då var det färdigt! Nu ser det ju faktiskt mycket trevligare ut. Speciellt med goa restaurangägaren Marcus som kuttersmycke i stråhatt på deras nya uteservering.


Tack för härliga dagar! Nästa gång vi ses så är det utan målarkläder och pensel i hand och istället mumsandes på stans godaste hamburgare!


Comments


Post: Blog2_Post