top of page

Nya glittriga bananer i shoppen!

Jag tror jag har vart en skata i tidigare liv. För jag blir så orimligt lycklig av glitter! Så därför har jag nu gjort ett gäng nya bananer i glittrig kostym!


Dessa bananer är alltså handgjorda. Jag har från början gjort en gjutform i silikon från en riktig banan, sedan gjutit nya bananer från denna i stengips som jag sedan dekorerar och ytbehandlar på olika vis. Och nu finns dessa glitterbananer i guld, silver och svart i shoppen! Just nu finns det endast en av varje i lager men tar de slut så gör jag även nya på beställning :)


Vid beställning så paketeras bananerna i en svart ask med sammetstyg. Lite rolig och annorlunda prydnadsdetalj att ha hemma eller eller varför inte lägga den direkt i fruktskålen? :)0 kommentarer

Comments


Post: Blog2_Post

Senaste blogginlägg

bottom of page