top of page

SWART + Nordens ark = Sant

Jag kunde inte riktigt hålla mig. Även om det är ett tag kvar innan allt är klart. Men det är ett så roligt samarbete på g här så jag måste bara ge er en liten ”heads up”!


För just nu sitter jag och illustrerar motiv för Nordens ark! I sommar firar de 30 år och i samband med det så ska dom bland annat släppa en massa nya fina produkter i deras shop. Och där kommer jag vara med på ett hörn! För motiven som ska tryckas på dessa produkter kommer nämligen vara ritade av mig. Hur kul är inte det?!


Som den här snöleoparden till exempel.Detta är ett av flera djur som jag har fått äran att illustrera åt dom. Vilket känns fantastiskt fint och kul! Så mycket mer kan jag inte avslöja just nu. Men mer info kommer längre fram!


Har ni inte varit på Nordens ark så tycker jag verkligen att ni ska åka dit! Ett supermysigt utflyktsmål för hela familjen! Nordens ark är inte bara vackra djur. De jobbar även hårt för att rädda hotade arter och för att kunna ge dom en ljusare framtid.


Läs mer på www.nordensark.se


…Och här är lite bilder på själva ritprocessen från snöleoparden (där jag ritar med blyerts på ritplatta istället för på papper).
Comments


Post: Blog2_Post