top of page

SWART + porslin = MENT to be

För lite drygt ett halvår sedan kom jag i kontakt med Ingvild och Sidsel, två härliga systrar som driver porslin och keramik företaget, Ment i Norge. De frågade om jag skulle kunna tänka mig att rita lite blommor och blad motiv till deras nya serie. Det var jag ju inte så sen att tacka ja till direkt. Så himla kul! Jag fick lite referensbilder att utgå ifrån och sen var det bara att sätta igång och rita.


För några veckor sedan på North modern i Köpenhamn så delade jag monter med Martin Schwartz och självaste Ment themselves! Så himla kul att äntligen få träffa dessa härliga människor! Och vet ni vad systrarna hade med sig? Jo, deras nya produkter med mina illustrationer på. Det var så spännande att äntligen få se det färdiga resultatet.


Här är lite bilder från processen samt på färdiga produkter.Vill ni veta mer om Ment? Besök deras hemsida HÄR.


0 kommentarer

Comments


Post: Blog2_Post

Senaste blogginlägg

bottom of page