top of page

Tshirt Store

Asså, vilken otrolig sommar vi har haft! Galet! Kroppen är fylld av D-vitamin, hjärtat med glädje och kärlek och huvudet med fantastiska sommarminnen. Jag har precis börjat återhämta mig från Way out west (som alla år har det vart heeelt magiskt) och nu känner man att höstluften börjar krypa sig på. Men de gör ingenting. Jag älskar verkligen hösten och har så mycket roligt att se fram emot! Så kom igen bara! Färga hela Slottskogen i varma gula nyanser! Jag har laddat med kantarellkorg, stövlar och regnjacka!


Som sagt så är det mycket spännande som kommer hända nu det närmaste månaderna. Jag är så taggad! Men det har redan smygstartat lite! De sista dagarna så har jag hängt på Tshirt Store på Kungsgatan i Göteborg. Jag fick fria händer att måla i deras skyltfönster. Vilket jag tyckte lät väldigt roligt!


”Vad ska jag måla då?” Först tänkte jag att jag skulle göra massa olika mönster, cirklar och linjer, bara leka mig fram till någonting spännande. Men sen frågade jag Niklas (som är butikschef) om det var någon av T-shirtarna som var populärare än de andra. Han pekade ut några olika varianter men jag fastnade nästan direkt för en blå T-shirt med ett monster på skapad av den grafiska designern The total meaninglessness. Monstret är en härlig figur som är lätt att ta in. Jag bestämde mig för att göra min egna variant av motivet fast att han skulle vinka in lite välkomnande.


Sen så är det ju inte bara att måla utan vidare. Man fick tänka till lite och testa sig fram då jag skulle måla på en stor yta som är gjord av glas och som ska se snyggt ut både från insidan och utsidan, samt gå att ta bort i slutändan utan att förstöra fönsterglaset. Men med hjälpt av bland annat 5 st posca pennor, en himla massa blå självhäftande plast och ett härligt sällskap från en strålande personal så blev de riktigt bra till slut.


Tusen tack för grymma dagar Niklas, Daniel och Paulina!


Här är lite bilder från processen.


Det började regna så då fick han även ett lite paraply.Comentarios


Post: Blog2_Post