top of page
GALLERIX

I uppdrag av Gallerix illustrerade jag två nya motiv till deras populära födelsetavla-kollektion. Med dessa motiv kan du sedan skapa din egen unika födelsetavla genom val av inramning, text, födelsedata och färg. När du anger ditt barns födelselängd så anpassas längden på skissen därefter och trycks i skala 1:1, naturlig storlek. Finns endast till försäljning hos Gallerix.

Teknik: Tusch/digitalt

ILLUSTRATIONER

Nedan ser ni ett urval av vad jag har arbetat med genom åren. Jag tecknar gärna i blyerts, både för hand och digitalt och har arbetat med allt ifrån posters, reklam, trycksaker, tapet och porträtt. Behöver du något illustrerat? Tveka inte att höra av dig för litet som stort uppdrag!

NORDENS ARK

 

Sedan 2019 har jag illustrerat djurmotiv åt Nordens Ark. Varje år tecknar jag nya djurmotiv som dom vill lyfta fram och sedan tryckts dessa upp på ett flertal olika produkter som säljs i deras egna butik. Genom åren har jag även illustrerat bilder till olika informationsblad, pysselböcker samt till skyltar i parken.

Teknik: blyerts/digitalt

Nedan ser ni några exempel på de illustrationer jag har tecknat åt Nordens Ark. Motiven är tecknade både digitalt och för hand med blyerts och har sedan tryckts på muggar, posters, vykort, tygkassar m.m. Dessa produkter finns endast att köpa i Nordens Arks egna butik och all vinst går till deras hårda arbete med att rädda utrotningshotade djur.

VÄSTTRAFIK

I en av Västtrafiks stora reklamkampanjer för West pride festivalen i Göteborg porträtterade jag Västtrafiks VD, Lars Bäckström i ”Tom of Finland style”.

Teknik: Blyerts/digitalt